Werkwijze

Offerte-aanvraag

Een offerte kan -vrijblijvend- worden aangevraagd per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Offerte-aanbieding en -overeenkomst

Per email ontvangt u een offerte (plus eventueel een link naar de concept pagina) a.d.h.v. de door u opgegeven informatie.
Gaat u akkoord met de offerte? Beantwoord dan de email met uw akkoord en op- of aanmerkingen.
Als u uw akkoord gegeven heeft, stuurt Sidewind Design een eerste factuur per email in PDF formaat en dient een aanbetaling van 50% te worden voldaan.

Uitvoering opdracht

Na ontvangst van de eerste betaling wordt gestart met de uitvoering van de opdracht.
Uw teksten, foto's, logo's levert u zelf aan (via PC of op papier). Brochures of ander materiaal kunnen wij voor u scannen.

Het is altijd mogelijk een afspraak te maken maar in principe kan de hele site worden opgebouwd door communicatie via de PC of telefoon. Dat u aan de andere kant van het land of in het buitenland woont is dus geen probleem.

U kunt de vorderingen voortdurend online volgen m.b.v. een link naar de website in opbouw die u per email ontvangt. Uw opmerkingen en/of aanvullingen worden direct meegenomen in de verdere ontwikkeling.

Sidewind Design is volledig afhankelijk van het tempo waarin u informatie en materiaal (teksten, foto's e.d.) voor de website aanlevert: hoe sneller u ons voorziet van informatie, hoe eerder de website gereed zal zijn!

Oplevering

Wanneer u tevreden bent met het resultaat ontvangt u een laatste factuur. Na betaling hiervan wordt de website onder zijn eigen domeinnaam geplaatst.

Laatste Project

De nieuwe website van Brasserie Rue du Bois is nu ook online!

Kijk eens op www.brasserieruedubois.nl !!

Service

∗ Top service voor een top prijs

∗ Professioneel design

∗ Mobile Responsive

∗ Gebruiksvriendelijk

∗ Google vriendelijk

Like ons op facebook

 

Bezoekers

Vandaag 3

Gisteren 48

Deze week 51

Deze maand 512

Totaal 40318